Några av våra Medlemmar

Engla Turesson

Linkedin 

 

Nina Jansdotter

 www.karriarsportalen.com

Sirpa Stånggren

www.madebyconsulting.se

Gunbritt Florin
 www.gunnbrittflorin.se

Christer Berggren
Linkedin

Elisabeth Bövik

www.colorme.se

Jessica Falk

www.jessicafalk.com

Raubo Juustovaara
www.juust.se


Christina Berardi

BusinessQueensNetwork Torrevieja

Agneta Johansson

Make it Agneta 

Eva-Lena Ivarsson

Coach 24-7  

Charlotte Elgh

 kraftenattleva.se

Amanda Söstrand Hallman

PM Business


Camilla Rastas

Lymfpromenad 

Monika Van den Hoogen

www.hoogensrehab.se  

Anneli Björk

 Mary Kay 

Monica Bot

 Linkedin

Annica Järking

 Le på Cafe

Vem är du?

Connecta när du vill

Fördelen med ett online nätverk är att du kan connecta när du vill med de andra medlemmarna lätt genom chatt eller via videofunktionen

Nätverka är ett av det som har gjort att jag vuxit som person och företagare. Det är så mycket utbyte man får av att känna gemenskap i ett nätverk. Fördelen med att jobba digitalt är att du kan vara med oavsett vart du befinner dig i världen och du kan lätt ha tillgång till allas experter som finns med. Du kan connecta med dom och lära känna dom one-too-one eller skapa gruppforum med videofunktion. Du kan göra onlinekurser som du kan låta medlemmarna få vara testpiloter innan du släpper den till allmänheten eller så säljer du in kursen såklart till dom med en liten rabatt kanske. Vi finns här för att ge effect på ditt nätverkande så Connect4Effect är det självklara valet och nu ska vi se till att växa. 

Inom kort kommer ni som redan valt att gå med läggas in ett ett medlemsforum. Ni som vill nyttja 3 fria månader Mastermimd med Alexander Herold kommer bli inlagda i C4E Mastermind Profesional Sweden en sluten facebookgrupp och sen bli intervjuad inflöt Masternind så ni vet vad som gäller.. Vi i nätverket har tillgång till Connect House egna tidningar ConnectPoint och Amazing Wellness.& Beauty samt hela SvenskPress med flera andra tidningar som ni kommer automatiskt synas i så från medlemskap medium level ligger presstjänsten med. Sen har du tillgång till ConnectHouse Academy och Kursportalen. Vill du ha hjälp göra kurs, lansera den, ha landningssida och spridning av kursen så ingår det i High Level men du kan oavsett lägga in din kurs i ConnectHouse mot en liten avgift per kurs så hjälper dig sälja. kursen. Vi är ockdå en helt fantastisk PR-byrå där vi hjälper dig med hela din marknadsföring, Content Marketing, artiklar, nyhetsbrev, sociala medier, annonsbanners i tidningarna och snnonsinslag i våra Podcasts. Vi kommer lamsera 2 Podcasts inom kort ConnectPoint Podden och Amazing Wellness Podden.. Bli ambassadör så får du affiliatelänk att dela till entreprenörsvänner och få lön för mödan om någon köper medlemslap eller kurs. 

Connecta nu för bästa Effect!

Eva-Lena Ivarsson 
CEO, PR, Sälj och Redaktör
0707-460100