Bli medlem

Connect4Effect 12 mån Base Level Medlemskap


Bli medlem och ta del av ett nätverk där du har Tidningar, Poddar och Kursportal som medlemsförmåner. 1 annonsbanners fritt.. Du får vara med i Connect House Showroom som sänds live varje vecka. Du får gratis vara med i Masternind varannan vecka.
Du har 10 % på samtliga kurser i Connect House Academy 

Du kommer att bli inbjuden till olika webinars, Let´s Connect träffar och resor.

995 kr

Connect4Effect inkl. Alexander Herold Hypnotherapy ⭐️⭐️  

1800kr

Du får vara med i Mastermind varannan vecka och varje söndag får du vara med i vårt showroom närdu är medlem i Connect4Effect

 Vi har en egen kursportal där du kan ta del av en massa olika kurser. Vill du ha din kurs hos oss och att vi förmedlar den? Vi tar då 20 % av kursavgiften. Du får sen hjälp att sprida den och betalar endast om någon köper din kurs.

Vill du ha en egen kursportal där du kan lägga dina hemsidor, ha kurser, zoom-funktion och medlemsforum. klicka på knappen nedan för att Skaffa Newzenler Portal. 

Beställ våra tjänster

Vänligen uppge dina kontaktuppgifter och vi återkommer till dig så snart vi kan.

Experter som finns till ditt förfogande

Förutom alla medlemmar som du självklart Connectar med i nätverket så har vi tillgång till några grymma entreprenörer som finns för att hjälpa dig. Alexander Herold kommer hålla i Mastermind grupperna och Chtister Berggren kommer hjälpa oss producera poddavsnitten. Sirpa Stånggren kommer hjälpa dig att bygga din hemsida och kursportal och Eva-Lena Ivarsson kommer hjälpa dig bygga din business med att hjälpa dig connecta med rätt människor och att se till att du syns i olika PR-sammanhang bland annat i ConnectPoint Digital tidning och via Svensk Press.


Alexander Herold/Herold Communication AB

Vi använder hans Mastermind konceptChrister Berggren/Fantastiska Byrån AB

Redigera Poddar och föreser dom med intro och outroSirpa Sånggren/Webdesign, Made by Consulting AB

Håller i Kurslayout i ConnectHouseEva-Lena Ivarsson,CEO, PR- och Sälj, Connect House Consulting AB

CEO Connect House, Connect4Effect, Connect4Leads, ConnectPoint mm...